MENS VI VENTER PÅ LILLEBROR- BRINGEBÆR CRUMBLE PAI!

Denne sommeren har vi bare vært hjemme og på hytta, i påvente av en ny liten type i familien. Da er det fint å ha noe å drive med, når varmen blir for høy og tålmodigheten begynner å ta slutt! 

 

Med sydentemperaturer og strandliv hver eneste dag, har juli vært helt fantastisk! Likevel går tiden litt sakte, og cravings etter alt mulig søtt og godt må slukkes. I dag lager jeg (som egentlig ikke er noen ivrig baker) derfor en superdigg og enkel bringebær crumble-pai.

Her kommer oppskriften:

100 g hvetemel

100 g havregryn

200 g sukker

200 g smør

Bringebær

Sett ovnen på 200 grader. Smuldre sammen mel, sukker, havregryn og smør. Fordel to tredjedeler utover en paiform. Stek i ovnen i ca 15 min, til den er fin og gyllen i fargen. Strø så bringebærene over, samt resten av smuldredeigen. Sett inn i ovnen igjen i ca 15 min til.

Deilig med både et melisdryss eller vaniljeis til!

Yvonne

 

Les også på Lazydays: Trines herlige pavlova!

 

En bolle friske, søte bringebær må til:)

Bollemor og bakebolle,- godt fornøyd med dagens innsats.

Bland sammen romtemperert smør med de andre ingrediensene.

Når bunnen har fått en fin farge, fordeler du bærene utover og topper med resten av smuldredeigen.

Voila!

En av fordelene med stor mage,- bruk som spisebord!