ENKEL OG LEKKER FORRETT TIL JULEFESTEN

Ninas forrett består av deilig blåmugg-ost, Bresaola skinke, pyntet med rosmarin og granateple på fine speltkjeks – en perfekt start på julefesten!

Når bordet blir dekket til fest hjemme hos Nina og Didier blir det en spennende mix av gammelt fransk og norskt blandet med supertrendy nytt, –
en kombinasjon det oser sjarm og stemning av!

Nina og Didier driver butikken Fransk bazar sammen. Det er en av favorittbutikkene som vi rett som det er må innom for å bli inspirert og
få en liten følelse av Paris midt i Oslo!

 

blåmuggost-spekeskinke-kjeks-rosmarin-granateple

Raus og fargerik bordekking, her er gammelt og nytt i skjønn forening!

 

blåmuggost-spekeskinke-kjeks-rosmarin-granateple

Bresaola, blåmugg-ost, rosmarin og granateple. Et dryss med pepper over, og du har en herlig liten rett!

 

Store forventninger hos små og store!

 

blåmuggost-spekeskinke-kjeks-rosmarin-granateple

Senk skuldrene og la julen komme!

 

Vil du se mer av Nina og Didier sitt bohemske univers? Vi har fått være med dem hjem!