HØSTENS FINESTE SOVEROMSTRENDER

Nå skal soverommet ha dype farger og deilig sengetøy – et sobert, lekkert sted å trekke seg tilbake.

Jeg har akkurat pusset opp en ny leilighet, og soverommet ble nesten det viktigste rommet.
Jeg bruker så mye tid her, det er min oase, og her jeg finne roen.
Farger er supertrendy nå, og jeg elsker de sterke og dype nyansene. Derfor malte jeg soverommet mitt i fargen Aubergine fra Pure & Original kalkmaling, og veggene med malingen Fresco, som gir kalkfølelsen. I resten av rommet har jeg brukt malingen Classico, som gir det matte uttrykket – og alt i samme farge, en dyp og mørk plommefarge. Det er veldig trendy å male både vegger, lister, dører og tak i samme farge – til og med de hvite skapene fra IKEA ble malt.
Det ble akkurat sånn jeg ville ha det! Her slapper jeg av, og det er det beste stedet å lese en bok eller se en film.
Senga mi er helt ny og madrassen er så deilig, det er en Jensenseng med nattbord og sengegavl i ett. Sengegavlen er lav og ekstra bred – den har en moderne og kul form.
Årets kanskje beste trend for mange av oss er at senga skal se litt uoppredd ut nå. Litt som du akkurat har forlatt senga. Det passer perfekt for meg! Jeg er ikke så god på å re opp senga mi med masse pynteputer. Men jeg har lekkert sengetøy, og jeg kjøper heller dyrt sengetøy enn dyr vin – da syntes jeg ikke at jeg trenger mere pynt.

PS: I helgene er god tid og frokost på senga deilig luksus og da er favoritten min pizza med egg og bacon – det er så godt og herlig luksuriøst med pizza til frokost! Dessuten er det enkelt. Jeg har smoothiemaskin og mikser ofte en smoothie mens pizzaen er i ovnen. Er jeg i det riktige hjørnet, og ikke så sunn, er det deilig med en Bloody Mary til – bare prøv!

Du finner oppskrifter nedenfor.

 

Oppskrift på min favoritt pizza til frokost:

Pizzadeig jeg kjøper min ferdig. Spre et tyntlag pizzasaus eller tomat på boks over bunnen. Legg revet ost over –  jeg liker best 4 oster – for å få litt smak.  Så legger du på noen skiver bacon og gjerne noen ekstra tomater på. Så skal pizzaen bakes på høy varme i ovnen. Når det gjenstår et drøyt minutt av steketiden, knekker du et egg på midten av pizzaen og setter pizzaen inn i ovnen igjen. Ta ut pizzaen mens eggeplommen er lett smilende. Server med  ferske urter om du har, er det en lørdag kan det smake  ekstra godt med en deilig Bloody Mary – en sunn smothie er også godt til.

Sånn får du stilen:
Seng med nattbord og gavl : www.jensen-beds.com/no/
Sateng sengetøyengetøyet www.hoie.no
Linputer og linoverkast er fra www.eskeinterior.no
Vindtage gulvteppe er fra www.lazydays.no
Boksene på gulvet er fra www.eskeinterior.no
Det sorte dukkehodet og duftespray er fra www.millaboutique.no
Speilboks fra wwww.eskeinterior.no

Veggene er malt med fargen Aubergine, og det er kalkmaling fra Pure&Original. Denne kalkmalingen er laget av naturlige fargepigmenter og er så mye bedre enn kjemiske farger.
Taket, dører og lister er malt med samme farge – men her har jeg brukt Classico malingen som gir den rene, matte overflaten.
Jeg bruker den malingen nesten til alt og overalt – skap, dører & lister – det er så vakkert når alt er malt i samme farge.
Se mer på: www.pure-originalnorway.no
Gulvet er malt i fargen Refleksjon, en lysegrå farge fra www.tresjerner.no som etter min mening har den beste gulvmalingen